RSS

Havaianas papucsok már bébiknek is


Ha egyujjas papucs, akkor Havaianas. A brazil életérzés méltó nagyköveteként az egész világot meghódította ez a már-már kultikus termék. Népszerűsége nem véletlen: kényelmes, sokoldalú, mindenhez illik, és legnagyobb nyári melegben sem lesz benne büdi a láb. Vannak olcsóbb utánzatok is, de ha egy tartós, kiváló minőségő darabra vágysz, aminek nem szakad el a pántja és megtartja a formáját, ráadásul a legtrendibb a designja, akkor a természetes kaucsukból készült, színpompás Havaianas papucsoknál nem adhatod alább.


És ha egyforma papucsban akartok virítani egész nyáron a lurkókkal, akkor ezt most megtehetitek, mert a Havaianas már nem csak felnőttek, hanem gyermekek, sőt bébik részére is készít papucsokat. Ezek a puha pántok garantáltan nem fogják kidörzsölni az érzékeny kis tappancsokat, a hátsó, kapcsos pánt pedig arról gondoskodik, hogy a papucs a helyén is maradjon. Számtalan szín és minta közül lehet választani, igazi kihívás csak egy párat venni.

Nálunk a fenti pink, brazil zászlós darab az idei nyár slágere, mami pedig egy magassarkú változattal kényezteti magát, ami egyszerre nőies és hihetetlenül kényelmes, és egyelőre a kiképzést is nagyon jól bírja. Lebarnult lábakon pedig még jobban mutat, mint az alábbi képen. Ha nem hiszed tégy egy próbát, és az idei nyaraláshoz ezt dobd a bőröndbe. Garantálom, hogy le sem akarod majd venni a lábadról.