RSS

Ergonómikus pelenkázó matrac


Kislányunk érkezése előtti hónapokban, a babakelengye összeállításakor meglepő módon egy olyan egyszerű tétel fogott ki rajtam, mint a pelenkázó matrac. Siralmas a felhozatal, egyszerre ronda, drága és még csak nem is praktikus, amiket fellel az ember. Rá nem tenném a babám csupasz hátát azokra a hideg, műanyag fóliás förnyedvényekre!

Szerencsémre, belefutottam egy csodás termékbe, ami minden igényemet kielégíti. A Küster Jellybaby pelenkázó matraca a világon az első, amely az ágymatracok esetében már ismert emlékező hab technológiát alkalmazza. Ez a különleges anyag rendkívül puha, mégis van tartása, és egyedülálló komfortérzetet nyújtva szinte lebegteti a ráhelyezett kicsiny testet. A legnyűgösebb baba is megnyugszik rajta. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a matrac tökéletesen követi a baba testének vonalát. Tapintásra meleg, gyengéd érzést kelt, antibakteriális, könnyedén tisztára törölhető. PVC-mentes! Számomra az is szempont, hogy nem foglal el túl nagy helyet a pelenkázóasztalon, és nem csúszkál. Önmagában is mutatós, de a hozzávaló 100%-os pamut betéttel kifejezetten figyelemfelkeltő darabja a babaszobánknak.

5 hónapos kicsi lányom már javában forog, a Jellybaby-n azonban mindig nyugodtan fekszik, és kifejezetten élvezi a pelenkázást. Akkor sem kell aggódnom, ha a pár méterre lévő szekrényből kell kivennem neki épp valamit, ha mégis forgolódni támadna kedve, a matrac íves kialakításának köszönhetően nem egykönnyen tudna róla lehuppanni.

Ha egy boldogabb pelenkázási élményre vágysz, feltétlenül próbáld ki a Jellybabyt! Rózsaszín, világoskék és krém színekben, utazótáskával és mosható pamutbetéttel kapható.